Parmassage

Parmassage – nyd en fantastisk fælles oplevelse

Oplev en uforglemmelig og fordybende oplevelse sammen med din partner med vores eksklusive parmassage. Vores uddannede massører vil skabe et harmonisk og afslappende miljø, hvor I kan slappe af og nyde hinandens nærvær. Parmassage er en fantastisk måde at styrke båndet mellem jer og samtidig lade kroppen og sindet hvile. Lad os tage jer med på en rejse af velvære og glæde, og book jeres parmassage allerede i dag.
Indhold
91% af vores klienter

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Hvad kan du forvente af en parmassage hos Zency?

En parmassage hos Zency er en unik og luksuriøs behandling, der fokuserer på at skabe en dyb forbindelse mellem dig og din partner. Vores massører er eksperter inden for deres felt og vil skabe et trygt og behageligt rum, hvor I kan sænke skuldrene.

Vores massører vil bruge forskellige teknikker og trykpunkter for at løsne spændinger i jeres kroppe og fremme afslapning. I vil blive behandlet i beroligende omgivelser der tillader skuldrene at falde og slappe af.

Mens I nyder massagen, vil I opleve en dyb følelse af afslapning og velvære. Massagen vil hjælpe med at løsne muskelspændinger, reducere stress og forbedre blodcirkulationen i jeres kroppe. I vil føle jer fysisk og mentalt forfriskede og genopladet efter behandlingen.

Hvordan fungere en parmassage?

Under en parmassge hos Zency vil i kunne lade jer slappe af på en rolig og behagelig klinik. En af gangen vil i blive behandlet efter eget ønske hvad enten det er ren wellness eller en af jer går med ondt i kroppen der skal løses. Vores behandlere er alle uddannet og kvalitetssikrede hvilket er jeres garanti for en god behandling.


Parmassage til enhver anledning

Uanset om I ønsker at fejre en særlig begivenhed, forkæle jer selv eller bare ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen, er en parmassage den perfekte måde at gøre det på. Vores professionelle massører vil skabe en atmosfære af afslapning og velvære, hvor I kan koble.

En parmassage kan være en fantastisk gaveide til fødselsdage, jubilæer, Valentinsdag eller bare som en overraskelse til din partner. Det er en gave, der viser omtanke og giver mulighed for at skabe unikke minder sammen.

Book din parmassage i dag og oplev en uforglemmelig oplevelse sammen med din partner. Vores massører står klar til at give jer en behandling, der vil efterlade jer afslappede, forfriskede og genopladede. Giv jer selv og jeres forhold denne dejlige gave og oplev alle fordelene ved en parmassage hos Zency.

Parmassage: Absolut velvære til jer begge

Book en parmassage hos Zency i dag og oplev et øjeblik af absolut velvære sammen med din partner. Vores professionelle massører er eksperter inden for deres felt og vil skabe en unik og luksuriøs oplevelse for jer.

Vores massører vil bruge forskellige teknikker og trykpunkter for at løsne spændinger i jeres kroppe og fremme afslapning. I vil blive behandlet i beroligende omgivelser, der tillader skuldrene at falde og slappe af.

Under en parmassage hos Zency vil I kunne lade jer slappe af på en rolig og behagelig klinik. En af gangen vil I blive behandlet efter jeres eget ønske, hvad enten det er ren wellness eller en specifik fysisk smerte, der skal løses. Vores behandlere er alle uddannet og kvalitetssikrede, hvilket er jeres garanti for en god behandling.

Uanset om I ønsker at fejre en særlig begivenhed, forkæle jer selv eller bare ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen, er en parmassage den perfekte måde at gøre det på.

Fordele ved en parmassage

En parmassage har mange fordele for både kroppen og sindet. Her er nogle af de vigtigste fordele:

1. Afslapning og stressreduktion: En parmassage hjælper med at reducere stressniveauerne og skaber en dyb følelse af afslapning. Det er en fantastisk mulighed for at forbinde med din partner og lade bekymringerne slippe væk.

2. Øget oxyticin: Massagen stimulerer også produktionen af hormonet oxytocin, der er kendt for at øge intimitet og tillid.

3. Øget blodcirkulation: Massagen hjælper med at forbedre blodcirkulationen i kroppen, hvilket kan lindre smerter og ømhed og fremme hurtigere heling og genopretning.

4. Løsning af muskelspændinger: En parmassage kan løsne spændinger og knuder i musklerne, hvilket kan reducere smerte og ømhed og forbedre bevægeligheden.

5. Forbedret søvn: En parmassage øger søvnkvaliteten hos jer begge.

Fremragende
5.0
Baseret på 585 anmeldelser
John H.
John H.
Super god service og behandling
Vibeke og Jannik Haahr A.
Vibeke og Jannik Haahr A.
Endnu en gang, virkelig god massage. Carina er meget dygtig til at finde de steder, der skal have ekstra opmærksomhed. Jeg kommer igen 🙂 Vibeke
Poul Hoffmann S.
Poul Hoffmann S.
God massage. Gik lettet derfra.
js_loader

Parmassage i hele Danmark

Hos Zency tilbyder vi parmassage i hele Danmark, så uanset hvor I befinder jer, kan I få glæde af vores professionelle behandlinger. Vi har et bredt netværk af dygtige massører, der er specialiserede i at skabe en unik og luksuriøs oplevelse for jer som par.

Book en parmassage hos Zency i dag og oplev øjeblikke af absolut velvære sammen med din partner. Vores massører vil bruge forskellige teknikker og trykpunkter for at løsne spændinger i jeres kroppe og fremme afslapning. I vil blive behandlet i beroligende omgivelser, der tillader skuldrene at falde og slappe af.

En parmassage hos Zency er en fantastisk måde at tilbringe kvalitetstid sammen med din partner. Uanset om I ønsker at fejre en særlig begivenhed, forkæle jer selv eller bare ønsker at skabe et øjeblik af ro og velvære, så vil en parmassage give jer muligheden for at koble af og genoprette energien i jeres forhold.

Giv et massagegavekort til en parmassage

Hos Zency tilbyder vi også massagegavekort til parmassage, som er den lejlighed. Vores massagegavekort kan bruges på alle vores behandlinger, og det vil helt sikkert bringe smil og glæde til jeres forhold.

Så hvorfor vente? Book en parmassage hos Zency i dag og skab øjeblikke af absolut velvære sammen med din partner. Lad vores dygtige massører tage sig af jer og give jer den ultimative behandling, der vil bringe jer tættere sammen og efterlade jer følelsen af afslappethed og fornyet energi. Vi glæder os til at byde jer velkommen og skabe en unik og luksuriøs oplevelse for jer som par.

Fremragende
5.0
Baseret på 585 anmeldelser
John H.
John H.
Super god service og behandling
Vibeke og Jannik Haahr A.
Vibeke og Jannik Haahr A.
Endnu en gang, virkelig god massage. Carina er meget dygtig til at finde de steder, der skal have ekstra opmærksomhed. Jeg kommer igen 🙂 Vibeke
Poul Hoffmann S.
Poul Hoffmann S.
God massage. Gik lettet derfra.
js_loader

FAQ Parmassage

En parmassage er en unik og afslappende oplevelse, hvor både du og din partner kan nyde godt af professionel massagebehandling samtidig. Ved en parmassage bliver I behandlet på skift af en uddannet og kvalitetssikret massør.

En parmassage varer typisk mellem 60 og 90 minutter. Varigheden kan variere afhængigt af den specifikke behandling og individuelle præferencer.

I en parmassage anvendes der forskellige teknikker for at skabe en dyb afslapning og forbedre velværet hos begge parter. Nogle af de teknikker, der typisk anvendes i en parmassage, inkluderer:

1. Klassisk svensk massage: Dette er en dybdegående massage, der bruger lange strøg, knådning og gnidning for at løsne spændinger og forbedre blodcirkulationen.

2. Dybdegående massage: Denne teknik fokuserer på at løsne stramme muskler og bindevæv ved hjælp af dybe tryk og langsomme bevægelser.

3. Triggerpunkt massage: Denne teknik fokuserer på specifikke punkter på kroppen, hvor muskelspændinger og smerte kan opstå. Ved at trykke og massere disse punkter kan massøren hjælpe med at lindre

Nej, der er normalt ingen alvorlige bivirkninger ved en parmassage. Dog kan nogle personer opleve lette bivirkninger som ømhed eller træthed i musklerne efter behandlingen. Dette er dog normalt og forsvinder som regel inden for et par dage.

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Svensk Massage af uddannede massører

Costae 

Svensk Massage af uddannede massører

Crus

Rygmassage

Rygmassage

Svensk Massage af uddannede massører

Columna 

Helkropsmassage

Helkropsmassage

Svensk Massage af uddannede massører

Dorsal 

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Picture of Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler