Afspændingsmassage

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en speciel type massage, som er designet til at lindre muskelspændinger og fremme en dyb følelse af afslapning. I denne artikel vil vi dykke ned i hvad en afspændingsmassage, hvad den er god til, og hvordan du kan drage fordel af denne beroligende behandling. Hvad end du ønsker at forebygge spændinger, stress eller ønsker hjælpe til symptomerne heraf, så er afsændingsmassage noget for dig.
Indhold
91% af vores klienter

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Hvad er afspændingsmassage?

Afspændingsmassage er en blød og rolig form for massage, der fokuserer på at lindre muskelspændinger, stimulere og aktivere blodcirkulationen og give en følelse af indre ro og velvære. Denne type massage kan være en fantastisk måde at slappe af og genoplade på efter en stressende dag eller uge.

Hvordan udføres afspændingsmassage?

Under en afspændingsmassage vil massøren bruge blide, men faste bevægelser, der fokuserer på at løsne muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen. Dette kan omfatte forskellige teknikker, såsom strækninger, tryk og strygninger.

Hvem kan drage fordel af afspændingsmassage?

Afspændingsmassage er gavnlig for alle, uanset alder og køn. Det er især nyttigt for personer, der lider af muskelsmerter, stress, træthed og søvnproblemer. Det kan også være en effektiv måde at forbedre kroppens fleksibilitet og mobilitet på.


Fordele ved afspændingsmassage

Der er mange fordele ved afspændingsmassage. Nogle af de mest bemærkelsesværdige inkluderer:

  1. Stresslindring: Afspændingsmassage kan hjælpe med at mindske stress og angst ved at fremme en dyb følelse af ro og afslapning.
  2. Smertelindring: Ved at lindre muskelspændinger kan afspændingsmassage hjælpe med at lindre smerter i ryggen, nakken, skuldrene og andre områder af kroppen.
  3. Forbedret blodcirkulation: Massage kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og fjerne myoser hvilket kan forbedre ilt og næringsstoffer til muskler og væv.
  4. Forbedret søvn: Afspændingsmassage kan hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten ved at fremme afslapning og reducere stress.
  5. Øget energi: Ved at reducere stress og forbedre søvnkvaliteten kan afspændingsmassage også hjælpe med at øge dit energiniveau.


Hvordan foregår en afspændingsmassage?

En afspændingsmassage foregår på følgende måde:

  1. Du bliver budt velkommen på vores professionelle klinik.
  2. Vi starter med hurtigt at identificere dine smerter, hvor længe de har stået på og finde årsagen hertil. Dette gør vi gennem få men konkrete spørsgmål til dine oplevede symptomer.
  3. Du kommer på briksen og ligge. 
  4. Ud fra samtalen skræddersyer din behandler dit behandlingsforløb således vi opnår størst muligt virkning. Under behandlinge spørger vi ind til hårhed og andre ønsker. Du er også altid velkommen til selv at komme med justeringer til din afspændingsmassage.
  5. Efter behandlingen får du en tår vand at drikke og såfremt det giver mening nogle gode råd med for at underbygge behandlingen.
  6. To dage efter behandlingen modtager du en besked hvor vi spørger ind til hvordan du har det efterfølgende.

Har du yderligere spørgsmål til forløbet på din afspændingsmassage er du meget velkommen til at kontakte os på 70605900 eller kontakt@zency.dk. Du kan finde en behandler her.


Afspændingsmassage hos professionelle massører

Hos Zency er vi uddannede professionelle behandlere og tilbyder alle afspændingsmassage. Vores massører er nøje udvalgt og har omfattende erfaring og viden om forskellige massage teknikker. De kan tilpasse hver massage til dine specifikke behov og ønsker, hvilket sikrer, at du får den mest effektive og behagelige behandling mulig.


Hvordan vælger man en afspændingsmassør?

Når du vælger en massør til afspændingsmassage, er det vigtigt at finde en, der har den rette uddannelse og erfaring. Hos Zency massage har vi gjort arbejdet for dig og fundet de dygtigste massører i landet. Alle er kvalitetssikrede og derfor giver vi 100% tilfredsehedsgaranti på alle vores behandlinger.

Efter din afspændingsmassage

Efter din afspændingsmassage er det vigtigt at tage tid til at slappe af og give din krop tid til at komme sig. Dette kan omfatte ting som at drikke masser af vand, tage en varm bruser eller badekar, eller blot tage en lur. Du kan også finde det nyttigt at strække forsigtigt for at hjælpe med at lindre eventuelle resterende muskelspændinger.


Konklusion

Afspændingsmassage er en effektiv måde at lindre stress, forbedre søvn, øge energi og fremme en dyb følelse af ro og velvære. Uanset om du er på udkig efter en måde at slappe af efter en stressende dag, lindre muskelsmerter, eller bare forkæle dig selv med en afslappende behandling, kan afspændingsmassage være en fantastisk løsning. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70605900 eller på mail Kontakt@zency.dk hvis du har nogle spørgsmål.

Fremragende
5.0
Baseret på 585 anmeldelser
John H.
John H.
Super god service og behandling
Vibeke og Jannik Haahr A.
Vibeke og Jannik Haahr A.
Endnu en gang, virkelig god massage. Carina er meget dygtig til at finde de steder, der skal have ekstra opmærksomhed. Jeg kommer igen 🙂 Vibeke
Poul Hoffmann S.
Poul Hoffmann S.
God massage. Gik lettet derfra.
js_loader

FAQ Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en terapeutisk behandlingsform, der fokuserer på at mindske muskelspændinger og fremme afslapning i hele kroppen. Denne blide form for massage anvender forskellige teknikker for at opnå dyb afslapning og forbedre den generelle velvære.

Afspændingsmassage adskiller sig ved at have et særligt fokus på afslapning og stressreduktion. I modsætning til dybdevævsmassage, der går dybt ind i musklerne for at løsne kroniske spændinger, er afspændingsmassage mere overfladisk og bruger blidere strøg for at fremme en tilstand af ro.

Fordele ved afspændingsmassage inkluderer forbedret blodcirkulation, reduktion af stresshormoner, lindring af muskelspændinger, forbedret søvnkvalitet, øget bevægelsesområde og en generel følelse af velvære.

Frekvensen af afspændingsmassage afhænger af dine personlige behov og mål. Nogle foretrækker en ugentlig session for at håndtere kronisk stress, mens andre måske vælger en månedlig session for generel vedligeholdelse. 

Før en afspændingsmassage er det bedst at undgå tunge måltider og alkohol. Det anbefales at drikke rigeligt med vand og ankomme i løstsiddende tøj for at lette afslapningen. Det er også vigtigt at informere din massør om eventuelle sundhedsmæssige forhold eller bekymringer.

Mange finder lindring af symptomer på tilstande som migræne, angst og fordøjelsesproblemer gennem afspændingsmassage. Mens det ikke er en erstatning for medicinsk behandling, kan det være en værdifuld komplementær terapi.

Efter en afspændingsmassage kan du opleve en øjeblikkelig følelse af ro og afslapning. Nogle kan opleve let ømhed, men dette er normalt og bør aftage inden for et par dage. Det anbefales at fortsætte med at drikke vand og tage det roligt resten af dagen.

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Svensk Massage af uddannede massører

Abduktion

Gravidmassage

Gravidmassage

Svensk Massage af uddannede massører

Adduktion

Kropsterapi

Kropsterapi

Svensk Massage af uddannede massører

Antebrachium

Oliemassage

Oliemassage

Svensk Massage af uddannede massører

Brachium 

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Picture of Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler