Helkropsmassage

Helkropsmassage

Over 60% af den voksne befolkning oplever muskelsmerter. En veludført helkropsmassage kan være nøglen til effektiv lindring og total afslapning for kroppen og sindet. Her på siden kan du læse hvad en helkropsmassage kan hjælpe med, hvilke teknikker vi bruger samt booke din behandling af en uddannet massør.
Indhold
91% af vores klienter

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Hvad er Helkropsmassage?

Helkropsmassage er en terapeutisk behandlingsform, der arbejder med hele kroppens muskulatur for at fremme velvære og afspænding. Gennem en række teknikker som strygninger, æltninger, og trykpåvirkning på kroppens forskellige muskelgrupper, tilstræbes en dybdegående virkning både fysisk og mentalt. Den både løsner op for spændinger og kan forbedre bevægelsesområdet i musklerne.

Denne form for massage terapi er ideel til dem, der ønsker at reducere stress, fremme heling af muskelskader eller blot ønsker at vedligeholde en sund balance i kroppens funktioner. Helkropsmassage er en holistisk tilgang, der ser kroppen som en helhed, og hvor hvert tryk bidrager til den totale oplevelse af afslapning og fornyet energi.

Komponenterne i effektiv helkropsmassage

En veludført helkropsmassage arbejder med forståelse af muskelvævets struktur og funktion. Dette sikrer en målrettet og helende behandling.

Dybdevirkende muskelmassage kan øge blodgennemstrømningen og dermed fremme hurtigere restitution og helbredelse.

Nøjagtig manipulation af muskler og væv er essentiel for at opnå maksimal effekt af massagen. Dette inkluderer teknikker som stræk, knæk og rotationer, der frigiver spændinger, myoser og genopretter bevægelighed.

Brugen af varierende tryk og rytme under massagen er med til at stimulere nervesystemet og skabe en følelse af velvære. Dette understøtter kroppens naturlige proces i at opnå balance og harmoni.

De fysiske fordele ved massage

Reducerer muskelspændinger og smerteoplevelse.

Massage stimulerer blodomløbet i kroppens væv. En forbedret cirkulation betyder, at musklerne modtager flere næringsstoffer og ilt, hvilket hjælper i genoptræningen af skadede fibre. Det frigiver også spændte muskler og reducerer inflammation, hvilket kan mindske smerter og ømhed markant. Derudover hjælper massage med at fjerne affaldsstoffer som mælkesyre fra musklerne.

Effektiv massage bidrager til at opretholde og forbedre fleksibiliteten i leddene. Teknikkerne brugt under massagen kan udvide leddenes bevægelsesområde, mildne stivhed og øge den samlede mobilitet. Dette aspekt er især vigtigt nu til dags, hvor stationære livsstilsmønstre kan begrænse kroppens naturlige bevægelse. Regelmæssig massage kan derfor være en fordel for dem, der ønsker at bevare eller forbedre deres fysiske funktionsevne.


Hvordan foregår en helkropsmassage?

En helkropsmassage foregår på følgende måde:

  1. Du bliver budt velkommen på vores professionelle klinik.
  2. Vi starter med hurtigt at identificere om du har nogle smerter vi skal have løst, om du kommer for en generel session for hele kroppen og for at løsne op eller om du ønsker at forebygge nogle smerter
  3. Du kommer på briksen og ligge. 
  4. Ud fra samtalen skræddersyer din behandler dit behandlingsforløb således vi opnår størst muligt virkning. Under behandlinge spørger vi ind til hårhed og andre ønsker. Du er også altid velkommen til selv at komme med justeringer til din helkropsmassage.
  5. Efter behandlingen får du en tår vand at drikke og såfremt det giver mening nogle gode råd med for at underbygge behandlingen.
  6. 2 dage efter behandlingen modtager du en besked hvor vi spørger ind til hvordan du har det efterfølgende.

Har du yderligere spørgsmål til forløbet på din helkropsmassage er du meget velkommen til at kontakte os på 70605900 eller kontakt@zency.dk. Du kan finde en behandler her.


Helkropsmassage kommer hele vejen rundt

En helkropsmassage er designet til at behandle kroppen som en samlet enhed, hvor hver muskel får opmærksomhed for at skabe harmoni og balance. Med velovervejede strøg og teknikker arbejder vi som uddannede massører os systematisk gennem kroppens forskellige områder – fra de spændte skuldre og ned langs rygraden, til benene, der bærer dagens byrder. Der anvendes en blanding af teknikker som æltning, glidende strøg og blide udstrækninger, som tilsammen bidrager til at løsne spændinger, forbedre blodcirkulationen og fremme en følelse af total psykisk og fysisk velvære.Helkropsmassage med Ryg og Nakkemassage

Helkropsmassage: Ryg og nakke

Vores ryg og nakke er ofte underlagt for stor spænding og stress, hvilket kan føre til muskulære smerter og ubehag. En veludført helkropsmassage indeholder rygmassage og tilbyder derfor dybdegående og målrettet lindring i bla. dette område.

Skarpt fokus på disse kritiske punkter kan reducere smerter markant.

Din uddannede massør vil anvende teknikker såsom trykpåvirkning og blødgørende bevægelser for at løsne op i de låste muskler. Dette medfører ofte en øjeblikkelig lettelse, som gradvist kan udvikle sig til varigt resultat.

En omhyggelig kombination af stræk, tryk, og manipulering af blødt væv hjælper med at frigive spændinger og genopbygge mobiliteten. Det sikrer, at du ikke alene mærker en forskel i muskeltonus og bevægelighed, men også opnår en dybere afslapning for både krop og sjæl. Dette kan være afgørende for at mindske risikoen for fremtidige spændinger og smerter, samtidig med at det understøtter en sund ryg og nakke.

Helkropsmassage: Ben og læg massage

Ben og lægmuskulaturen bærer os gennem hverdagen og fortjener særlig opmærksomhed under en helkropsmassage. Skræddersyede teknikker kan hjælpe med at afhjælpe træthed og ømhed.

Massagen vil typisk integrere elementer som æltning og lange glidende strøg, der effektivt stimulerer blodcirkulationen og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer. Sådanne metoder er især gavnlige efter fysisk aktivitet eller langvarig stående arbejde.

En kvalificeret massør kan identificere og arbejde på specifikke trykpunkter, som ikke alene løser op for spændinger i benene, men også kan have en afstressende massage effekt på hele kroppen. Det drejer sig om at skabe en balance mellem udrensning og revitalisering af muskelvævet.

Grundig bearbejdelse af benmusklernes forskellige lag bidrager til et mere dynamisk bevægelsesområde og en følelse af letthed. Ved at fokusere på både lægge og lår sikres en holistisk tilgang til kroppens velvære.

Effekten af en grundig ben og læg massage er ikke til at tage fejl af: Den stimulerer, revitaliserer og forbereder dig på at møde hverdagens udfordringer med fornyet energi.

Helkropsmassage: Bryst og arme massage

Brystmuskulaturen kan ofte være overset i massage, men er et centralt område for afslapning og åndedræt. En professionelt udført massage af brystområdet kan frigøre spændinger, som har samlet sig gennem daglig dårlig kropsholdning eller stress.

Når massagen skrider frem, vil fokus på armene hjælpe med at løse knuder og spændinger i musklerne. Dette er særligt relevant for personer, der udfører gentagne bevægelser eller arbejder ved en computer. En effektiv arm massage øger blodcirkulationen og derved reducere smerter og stivhed, og dermed skabe en større følelse af lethed og bevægelighed. Samtidig er det med til at forebygge musearm, tennisalbue

For mange kan en fuld kropsmassage inklusiv bryst og arme virke som en rejse gennem kroppens gemte spændinger. Professionel massage af disse områder bidrager til fysisk såvel som psykisk velvære, og kan være med til at genskabe en balance mellem krop og sind. Klienter med muskulære smerter vil opleve en helhedsorienteret tilgang, der adresserer spændingspunkterne og bringer dyb afslapning.


Helkropsmassage teknikker

Helkropsmassagen involverer en række dybdegående teknikker, hvor massørens viden om kroppens anatomi er afgørende for at opnå den rette effekt. Gennem strøg, æltning, tryk og blide stræk på tværs af hele kroppen stimuleres musklerne, og blodcirkulationen forbedres. Denne tilgang tager højde for at løsne op for spændinger og øger kroppens naturlige helingsproces.

Helkropsmassage i hele Danmark

Helkropsmassage med Fysiurgisk tilgang

En fysiurgisk helkropsmassage er en dybdegående behandling, der sigter mod at afhjælpe muskulære spændinger og smerte.

  • Muskelspændinger – identificerer og behandler dybe spændinger i musklerne.
  • Ledmobilitet – forbedrer ledmobilitet og kroppens generelle bevægelsesfrihed.
  • Cirkulation – øger blodcirkulationen og støtter kroppens udrensning af affaldsstoffer.
  • Afspænding – fremmer mental afslapning og reducerer stressniveauet.

Behandlingen integrerer nøje afstemte tryk og stræk, som retter sig specifikt mod kroppens problemområder.

En veluddannet massør med fysiurgisk tilgang kan skabe en helende og restituerende effekt for hele kroppen.

Helkropsmassage med Dybdegående teknikker

Dybdegående teknikker afspænder og harmoniserer kroppen.

Ved helkropsmassage med dybdegående teknikker arbejder massøren intensivt ind i kroppens muskellag. Gennem avancerede massagemetoder som triggerpunktmassage og myofascial release, sigter terapien mod at løsne op for kroniske spændinger og ubalancer, hvilket kan reducere eller fjerne smerter over tid. Igennem behandlingen prioriteres kundens komfort og tolerancegrænser.


Hvordan booker jeg en Helkropsmassage?

Her på siden kan du booke en uddannet massør til en Helkropsmassage. Hos Zency finder du kun uddannede massører der alle har relevant uddannelse og erfaringn indenfor Helkropsmassage. Du kan booke din tid her.

Zency Helkropsmassage af uddannede behandlere

Hos Zency prioriteres dit velvære og den helende kraft af berøringen. Vores uddannede massører er eksperter i at forløse muskulære spændinger og fremme en dyb afslapning.

Uddannelsen vores terapeuter har gennemgået, sikrer en forståelse for kroppens anatomiske strukturer og de teknikker, som bedst understøtter musklernes heling. Vi fokuserer på dine individuelle behov for at tilbyde den mest effektive behandling.

Helkropsmassage med 100% tilfredshedsgaranti

Oplev helkropsmassage uden bekymringer.

Hos Zency tilbyder vi en helkropsmassage med en unik tilfredshedsgaranti. Vores dedikerede massører er både veluddannede og erfaringrige. Vi er så sikre på det vi laver virker. Derfor giver 100% tilfredshedsgaranti på alle vores behandlinger. Det betyder at, hvis du mod forventing, ikke skulle være tilfreds, så får du en ny behandling på vores regning. Denne behandling kan du bruge hos den samme behandler eller en anden efter eget valg.

Massage Gavekort til Helkropsmassage

Giv den perfekte gave i form af et massage gavekort til en afslappende Helkropsmassage. Det er en tankevækkende gestus, der viser omsorg og opmærksomhed. Du kan bestille dit Massage Gavekort til en Helkropsmassage her. Massage Gavekort kan bruges til enhver massageform af modtageren.

Fremragende
5.0
Baseret på 585 anmeldelser
John H.
John H.
Super god service og behandling
Vibeke og Jannik Haahr A.
Vibeke og Jannik Haahr A.
Endnu en gang, virkelig god massage. Carina er meget dygtig til at finde de steder, der skal have ekstra opmærksomhed. Jeg kommer igen 🙂 Vibeke
Poul Hoffmann S.
Poul Hoffmann S.
God massage. Gik lettet derfra.
js_loader

Prisliste Helkropsmassage

Uddannelse, behandling og lokation er individuelt og det samme er priserne. Nedenfor finder du en fra. pris på 30, 60 & 90 min. Klik her hvis du ønsker at se prisen hos en specifik behandler.

  • 30 min. priser fra 295,-
  • 60 min. priser fra 445,-
  • 90 min. priser fra 595,-

FAQ Helkropsmassage

En halv times Helkropsmassage af en uddannet massør koster fra 295,-. Dog anbefales det at booke 60 min. til en Helkropsmassage for at kunne nå det hele. Du kan booke din tid her.

En times Helkropsmassage af en uddannet massør koster fra 445,-. Du kan booke din tid her.

90 min. Helkropsmassage af en uddannet massør koster fra 595,-. Du kan booke din tid her.

Helkropsmassage er en terapeutisk behandling, der arbejder med hele kroppens muskulatur for at fremme afslapning og velvære.

Helkropsmassage virker ved at løsne spændinger i musklerne, forbedre blodcirkulationen og fremme afslapning i både krop og sind.

Helkropsmassage reducerer muskelspændinger og smerteoplevelse, forbedre fleksibiliteten i leddene og hjælper med at reducere stressniveauet.

Under en helkropsmassage vil massøren bruge forskellige teknikker som strygninger, æltninger og trykpåvirkning for at løsne spændinger og skabe afslapning i hele kroppen.

Du kan booke en helkropsmassage hos en uddannet massør hos Zency ved at besøge vores hjemmeside og vælge en tid, der passer dig. Klik her for at booke din tid.

Ja, hos Zency tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti på alle vores helkropsmassager. Hvis du ikke er tilfreds, tilbyder vi en ny behandling på vores regning.

Ja, du kan købe et massagegavekort til en helkropsmassage hos Zency og give det som en tankevækkende gave til en elsket. Du kan bestille dit Massage Gavekort her.

Kontakt os hos Zency

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Svensk Massage af uddannede massører

Clavicula 

Sportsmassage

Sportsmassage

Svensk Massage af uddannede massører

Cubitus 

Wellness massage

Wellness massage

Svensk Massage af uddannede massører

Costae 

Svensk Massage af uddannede massører

Crus

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Picture of Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler