Skuldermassage - Sænk skuldrene med en afslappende massage - Kopi

Skuldermassage

At mærke spændingen aftage i skuldrene er en befriende oplevelse. Vi kender alle til det øjeblik, hvor den konstante tunghed endeligt giver slip, og vi føler os lettede, som om vi bogstaveligt talt har aflagt et tungt byrde. Her på siden kan du læse om og booke en professionell skuldermassage.
Indhold
91% af vores klienter

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Hvad er en Skuldermassage?

En effektiv skuldermassage kan transformere din dag. Forestil dig en oplevelse, hvor spændinger smelter væk, blodgennemstrømningen optimeres, og din fysiske velvære løftes til nye højder. Dét er kernen i skuldermassagen; en terapeutisk tilgang, der genopretter balancen i din skulderregion.

Det er en målrettet behandling mod stivheden.

Udføres af eksperter, bliver hver muskel nænsomt arbejdet igennem. En skuldermassage er yderst specialiseret – et indgående kendskab til muskulaturen er essentielt – og med den rette teknik afhjælpes spænding og ubehag.

Med dedikerede og uddannede behandlere hos Zency opnår du en betydelig forbedring af din mobilitet og velvære. Opdateret med de nyeste teknikker, tilbyder vi en service, hvor avanceret anatomisk viden møder trivsel. Vores skuldermassage giver sammenhængende resultater, fornyer din energi og yderst effektiv lindring af skuldersmerte.


Hvordan foregår en skuldermassage?

En skuldermassage foregår på følgende måde:

  1. Du bliver budt velkommen på vores professionelle klinik.
  2. Vi starter med hurtigt at identificere dine smerter, hvor længe de har stået på og finde årsagen hertil. Dette gør vi gennem få men konkrete spørsgmål til dine oplevede symptomer.
  3. Du kommer på briksen og ligge. 
  4. Ud fra samtalen skræddersyer din behandler dit behandlingsforløb således vi opnår størst muligt virkning. Under behandlinge spørger vi ind til hårhed og andre ønsker. Du er også altid velkommen til selv at komme med justeringer til din skuldermassage.
  5. Under massagen er der, afhængig af den bookede varighed også mulighed for at arbejder mere holistisk med ryggen for at forebygge, at smerterne kommer igen forløbig.
  6. Efter behandlingen får du en tår vand at drikke og såfremt det giver mening nogle gode råd med for at underbygge behandlingen.
  7. To dage efter behandlingen modtager du en besked hvor vi spørger ind til hvordan du har det efterfølgende.

Har du yderligere spørgsmål til forløbet på din skuldermassage er du meget velkommen til at kontakte os på 70605900 eller kontakt@zency.dk. Du kan finde en behandler her.


Fordele ved Skuldermassage

Nedsætter muskelspændinger, følelsen af lette skuldre fremmes ved skuldermassage, hvilket forbedrer hverdagsfunktioner og livskvalitet.

Med skuldermassage reduceres risikoen for overbelastningsskader, idet en forebyggende tilgang styrker og vedligeholder muskelstrukturen. Dette er særligt vigtigt for dem, som udsætter deres skuldre for gentagne belastninger, som for eksempel kontorarbejdere eller sportsudøvere, for at undgå kroniske tilstande.

Fordelen ved en professionel skuldermassage er også, at den øger blodcirkulationen, hvilket er essentielt for at transportere næringsstoffer til musklerne og fremme helingsprocessen.

Reduktion af muskelspændinger

Skuldermassage er ikke blot en luksuriøs velværeoplevelse, men en vital intervention for kroppens balance og funktion. Ved at adressere de dybe lag af muskelvæv, vil en professionel skuldermassage afhjælpe kroniske smerter og genoprette en følelse af lethed og mobilitet i din krop.

Gennem målrettede tryk og avancerede massageteknikker frigives ophobede spændinger. Resultatet er en umiddelbar forbedring i både bevægelsesområde og reduceret ømhed,

En veludført skuldermassage reducerer stresshormonet kortisol.

De mest effektive skuldermassager kombinerer dybdegående teknikker med en afslappende massage, udnytter kroppens naturlige helingsprocesser, og genopretter vævet til sin sundeste tilstand. Dette bidrager til at mindske risikoen for inflammation og øge den generelle trivsel.

Øget blodcirkulation i Skulder og nakke

En effektiv skuldermassage vil mærkbart forbedre blodcirkulationen i skulder- og nakkeområdet på en måde som eks. et massageapparat ikke kan.

  1. Fremmer iltoptagelsen – Afslappede muskler optager ilt og næringsstoffer mere effektivt.
  2. Reducerer ophobning af affaldsstoffer – Forbedret cirkulation hjælper med at skylle toksiner ud.
  3. Forbedrer mobilitet og bevægelsesomfang – Næringsrigt blod forbedrer muskel- og ledbevægelser.

Med øget blodcirkulation accelererer kroppen evnen til at reparere spændte eller beskadiget muskelvæv.

Ved en professionel skuldermassage får du en behandling, der ikke kun løsner op for spændinger, men som vitaliserer skuldre og nakke, så du kan nyde godt af øget energi og velvære.

Stresslindring gennem Skuldermassage

Føler du spændinger og ubehag i skuldrene efter lange arbejdsdage? Skuldermassage er en effektiv behandling til at afspænde og afstresse muskulaturen i skulderregionen.

Stress kan manifestere sig fysisk, ofte i nakke og skuldre. En dybdegående skuldermassage frigiver spændingerne i skulderregionen.

Hos Zency er vi specialister i skuldermassage og forstår at afbalancere presset og intensiteten i behandlingen, der effektivt opløser spændinger og fjerner stress.

Investér i dit velvære og oplev, hvor befriende en professionelt udført skuldermassage kan være – book din tid i dag!


Forskellige teknikker

Vores erfarne massører er uddannet og benytter en bred vifte af teknikker – fra de blidere strøg af effleurage, som øger blodcirkulation og beroliger nervesystemet, til det mere målrettede tryk gennem en fast hånd, der går i dybden med at bryde adhæsioner og muskelknuder.

Ved hjælp af friction skaber vi mikromassage i vævet, hvilket stimulerer helingsprocessen, mens vibrationer og tapotement-teknikkerne giver en fornyet energi og vækker de trætte muskler.

Fysiurgisk skuldermassage

Fysiurgisk massage er den vestlige tilgang til anatomien og skuldermassage. En dybdegående behandling, der retter sig mod muskelvæv og bindevæv omkring skulderregionen.

En Fysiurgisk Skuldermasage foregår således:

Diagnostisk vurdering – Identificering af muskelspændinger og bevægelsesmønstre.
  1. Manuelle teknikker – Anvendelse af specifikke greb for at løsne op i området.
  2. Triggerpunktsbehandling – Fokus på smertepunkter for at reducere spændinger og øge mobiliteten.
  3. Mobilisering – Bevægelse af skulderleddet for at genvinde eller forbedre områdets funktion.
  4. Efterbehandling – Vejledning i øvelser og stræk for at opretholde skuldernes sundhed.

Denne specialiserede massageform tilbyder skulderspecifikke løsninger, der effektivt kan formindske smerter og ubehag.

Skuldermassagen er ideel for dig, der oplever stivhed eller overbelastningsskader, såsom frozen shoulder eller tendinitis.

Triggerpunkter ved skuldermassage

Når dygtige terapeuter behandler triggerpunkter, oplever klienter ofte øjeblikkelig lettelse. Triggerpunkter, små knuder i muskulaturen, kan være årsag til intens smerte og ubehag.

Ved at anvende præcise tryk på disse punkter kan vi løsne op for langvarige spændinger og genoprette musklernes naturlige funktion.

Triggerpunktbehandling er ikke kun øjeblikkelig lindring – det er en investering i dit velvære. Professionel skuldermassage med fokus på triggerpunkter leder til varige forbedringer, hvilket mindsker risikoen for fremtidige skulderproblemer. Ved at sætte ind mod kilden til smerten, er det muligt at opnå en betydelig smertelindring og forbedret leddenes bevægelighed.


Hvem bør få en skuldermassage?

Skuldermassage er ikke kun for atleter eller de fysisk hårdtarbejdende. Alle med spændinger eller smerter i skulderregionen kan have stor gavn af en professionel skuldermassage. Også mange kontorarbejdere, studerende og ældre oplever at dagligdagens gentagne eller statiske bevægelser fører til ubehag og stivhed.

En skuldermassage er ideel for dem, der oplever symptomer som reduceret bevægelsesomfang, spændingshovedpine, kroniske smerter, eller generelt ubehag i nakke og skuldre. Professionelle behandlere hos Zency kan identificere specifikke triggerpunkter og arbejde målrettet for at løsne op for de dybere liggende spændinger, hvilket bidrager til en mærkbar forbedring af funktion og komfort.

Desuden kan personer med en stresset hverdag drage fordel af skuldermassagens afspændende effekt. Stress kan manifestere sig fysisk i skuldrene, så en målrettet behandling kan være en effektiv måde at forebygge stressrelaterede symptomer på og opretholde et sundt muskelspændingsniveau.

Sidst, men ikke mindst, er en skuldermassage også for dem, der søger generel velvære og selvforkælelse. En indbydende og afslappende atmosfære kombineret med faglig kompetence sikrer en oplevelse, der ikke kun adresserer fysiske spændinger, men også giver mentalt overskud.


Book din skuldermassage

Mærk forskellen af en professionel skuldermassage. Vores erfarne behandlere står klar. Med en dybdegående forståelse af muskelanatomi tilbyder vi skuldermassager, der er skræddersyet til dine behov. Perfekt afstemt tryk og teknik, der sikrer langvarig lindring. Vær proaktiv med dit velvære; book din næste skuldermassage nu.

100% tilfredshedsgaranti på din Skuldermassage

Vores dedikation til dit velvære betyder, at vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på hver skuldermassage. Vi ved det vi laver virker og det tør vi stå indenfor. Derfor får du, hvis du mod forventing ikke skulle være tilfreds, en ny behandling på vores regning. Denne behandling kan du bruge ved den samme behandler eller en anden af eget valg. Det kalder vi 100% tilfredshedsgaranti.

Gavekort til Skuldermassage

Har du en ven, et familiemedlem eller en kollega, som trænger til at sænke skuldrene og slippe dagligdagens spændinger? Intet siger “jeg værdsætter dig” som et gavekort til en professionel skuldermassage. Den perfekte gaveidé, som viser omtanke og giver modtageren en mulighed for at opleve dyb afslapning og fornyet energi.

Med dette gavekort kan modtageren booke en skuldermassage hos en af vores mange uddanende og kvalitetssikrede behandlere. Dette sikrer dem en behandling af ypperste kvalitet.

Fremragende
5.0
Baseret på 585 anmeldelser
John H.
John H.
Super god service og behandling
Vibeke og Jannik Haahr A.
Vibeke og Jannik Haahr A.
Endnu en gang, virkelig god massage. Carina er meget dygtig til at finde de steder, der skal have ekstra opmærksomhed. Jeg kommer igen 🙂 Vibeke
Poul Hoffmann S.
Poul Hoffmann S.
God massage. Gik lettet derfra.
js_loader

Prisliste Skuldermassage

Uddannelse, behandling og lokation er individuelt og det samme er priserne. Nedenfor finder du en fra. pris på 30, 60 & 90 min. Klik her hvis du ønsker at se prisen hos en specifik behandler.

  • 30 min. priser fra 295,-
  • 60 min. priser fra 445,-

FAQ Skuldermassage

30 min. Skuldermassage koster fra 295,-.

60 min. Skuldermassage koster fra 445,-.

90 min. Skuldermassage koster fra 595,-.

Skuldermassage er en terapeutisk behandling, der fokuserer på at løsne spændinger og øge blodcirkulationen i skulderområdet ved hjælp af forskellige massageteknikker.

Skuldermassage hjælper med at reducere muskelspændinger, forbedrer fleksibiliteten, lindrer smerter og øger afslapning og velvære i skuldrene.

Under en skuldermassage vil en uddannet behandler anvende forskellige massageteknikker på dine skuldre og omkringliggende områder. Du kan forvente en behagelig og afslappende oplevelse.

Varigheden af en skuldermassage kan variere afhængigt af dine behov og præferencer. Typisk varer en session mellem 30 og 60 minutter. Såfremt du booker 90 min. vil andre områder også kunne behandles.

Skuldermassage er sikker. Nogle personer kan opleve midlertidig ømhed efter behandlingen. Kontakt os gerne, hvis du har specifikke bekymringer eller helbredsproblemer.

Hyppigheden af skuldermassage afhænger af dine individuelle behov og præferencer. Nogle personer kan have gavn af regelmæssige behandlinger hver uge, mens andre kan foretrække en mere sporadisk plan.

For at booke en skuldermassage kan du trykke her: Book en skuldermassage.

Kontakt os hos Zency

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Helkropsmassage

Helkropsmassage

Svensk Massage af uddannede massører

Dorsal 

Svensk Massage af uddannede massører

Digiti manus

Akut massage

Akut massage

Svensk Massage af uddannede massører

Svensk Massage

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Picture of Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler