Afstressende massage

Afstressende massage

Få den ultimative afslapning og lindring af stress med en afstressende massage. Bestil din behandling i dag og oplev øjeblikkelig velvære og fornyet energi. Vores uddannede og kvalitetsikrede massører står klar til at hjælpe dig.
Indhold
91% af vores klienter

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Afstressende massage mod stress

Stress er en stor belastning for både krop og sjæl, og en afstressende massage er en effektiv løsning på problemet. Med blide strøg og tryk på nøglepunkter frigives spændingerne, og kroppen får mulighed for at helbrede sig selv.

Denne terapeutiske massagebehandling er skabt til at mindske stresshormonernes indvirkning på dit velbefindende.

Når hverdagens pres bliver for meget, er en afstressende massage en kilde til fornyet velvære. Denne form for massage stimulerer kroppens systemer og fremmer afslapning i nervesystemet og giver øget velvære.

En afstressende massage er mere end blot fysisk lindring; den beroliger også tankestrømmen. Gennem professionel håndtering af dine spændingspunkter, vil du opleve en helhedsorienteret tilgang til din afspænding og velvære.

Ved at integrere forskellige teknikker tilpasses behandlingen til dine specifikke behov, hvilket sikrer en personlig oplevelse, der adresserer både fysiske og mentale stressfaktorer.

Giv dig selv den gave det er, at prioritere din mentale og fysiske sundhed. Bestil en afstressende massage i dag, og oplev en fornyet energi i krop og sind.


Fordelene ved en afstressende massage

Når du vælger en afstressende massage, investerer du i din krops evne til selvhelbredelse og ny energi. Denne behagelige oplevelse reducerer niveauerne af kortisol, også kendt som ‘stresshormonet’, hvilket fører til en markant forbedring af din samlede trivsel. Ved at sænke stressniveauet vil du opnå bedre søvn, øget koncentration og en stærkere immunforsvar – de essentielle elementer for et sundt og lykkeligt liv.

Tankerne kan ofte løbe løbsk og bidrage til en ophobning af spændinger, men med en afstressende massage får du mulighed for at ‘nulstille’ dit mentale sind. Dette er som en blid genstart for dit nervesystem, der ikke alene bringer ro, men også skærper dine sanser og forbedrer din kognitive funktion. Forestil dig denne form for massage som en vital kilde til mentalt og fysisk velvære, der giver dig de nødvendige værktøjer til at tackle livets udfordringer med fornyet kraft og klarhed.

Forbedret blodcirkulation

En afstressende massage er ikke kun balsam for sjælen, den fremmer også blodgennemstrømningen. Øget blodcirkulation bidrager til at transportere ilt og næringsstoffer til hele din krop og fjerner bla. myoser.

Gennem målrettede tryk og strøg på kroppen sættes blodgennemstrømningen i gang. Dette hjælper med at “rense ud” i affaldsstoffer, der kan opbygges som følge af stress.

Regelmæssig massage kan sænke blodtrykket og forbedre hjertefunktionen.

Forbedring af blodcirkulationen er et afgørende aspekt ved at holde sig sund og kan forebygge langsigtede problemer som for eksempel træthed og muskelspændinger. Forestil dig dit kredsløb som en livsvigtig flod, hvor massage sikrer en fri og ubesværet strøm – et fundament for dit velvære.

Stressreduktion og afslapning

Stress ophober sig i kroppen og skaber en følelse af konstant anspændthed og uro. En afstressende massage virker direkte ind på nervesystemet, beroliger dit sind og løsner op for muskelspændinger, hvilket fremmer en dyb og grundlæggende ro i hele din krop og psykiske tilstand.

Slip spændinger samt belastninger og mærk hvordan kroppens egen evne til selvhealing aktiveres. Opnå fredfyldt hvile, hvor kun du og afslapningen er i fokus.

Hvert strøg, hver bevægelse under massagen er en invitation til at lade tankemylderet trække sig tilbage. Fysiologisk set mindsker massagen kortisolniveauerne (stresshormonet) og øger udskillelsen af serotonin og dopamin – neurotransmittere, der bidrager til følelsen af velvære gennem helkropsmassagen.

Intuitivt forsøger din krop at reparere og balancere sig selv ved at response på stress. Afstressende massage understøtter denne proces ved at nedsætte hjertefrekvensen, sænke blodtrykket og stimulere parasympatikus – det beroligende nervesystem.

Denne særlige form for massage hjælper dig til at genoprette forbindelsen mellem krop og sind. Øg din kropslige bevidsthed og genvind kontrollen over din fysiske og emotionelle tilstand gennem en terapeutisk intervention, som er skræddersyet til netop dit behov for afstressning.

Investér i dig selv og din sundhed; prioritér en afstressende massage. Lad det være en regelmæssig del af dit wellness-ritual og mærk hvordan kroppens spændinger slipper taget, og du opnår en dybere, mere vedvarende ro.

Boost dit Oxytocin niveau med en afslappende massage

Dyk ned i afslapningens verden, hvor en veludført massage er nøglen til at frigive hormonet oxytocin. Dette “kærlighedshormon” er essentielt for at skabe en følelse af ro og tilknytning, og kan igangsætte en kædereaktion af wellness i din krop.

Få kroppens egen naturlige stresslindrer til at arbejde for dig, og få en forøget følelse af velvære.

Gennem blide massageteknikker kan din krop udløse oxytocin, som har en beroligende virkning

Denne hormonelle forandring kan bl.a. medvirke til at reducere angstniveauer og fremme en følelse af afslapning og trivsel.

Regelmæssig massage med fokus på afstresning er en investering i din mentale balance. Den virker som en naturlig modvægt til hverdagens stress, uanset om det er arbejdsrelateret pres eller personlige udfordringer der belaster dig.


Book en afslappende massage hos Zency

Gør dig selv den tjeneste at sige “stop” til stress og jag, og “ja” til ultimativ afslapning med en massage hos Zency. Vores dygtige massører er eksperter i at lindre stress symptomer og skabe harmoni mellem krop og sind. Med hver blide berøring fra vores professionelle hænder, vil du mærke, hvordan spændingerne slipper deres tag, og roen sænker sig. Reservér din tid nu, og tag det første skridt mod en dybere indre fred og fornyet energi. Vi tilbyder afslappende massager i hele Danmark og heriblandt massage i København.

Uddannede og kvalitetssikrede massører

For dig, der søger en afstressende massage, er det afgørende med et professionelt touch. Hos os finder du kun uddannede massører, som er kvalitetssikrede og har en dyb forståelse for kroppens anatomi og behov.

Kvaliteten af din massage er vores højeste prioritet. Vores massører er nøje udvalgt på baggrund af deres kompetencer og erfaring.

Vores team af massører modtager løbende uddannelse og supervision, så de altid er opdateret på de nyeste teknikker inden for afstressende massage. Dette sikrer, at hver behandling du modtager hos os, er af højeste kvalitet og fuldt tilpasset til dine specifikke behov og ønsker.

Når du overlader din velvære til vores eksperthænder, garanterer vi dig en helhedsorienteret oplevelse, der ikke alene fokuserer på fysiske spændinger, men også på mentalt velvære. Forvent en behandling, hvor ægte omsorg, faglig stolthed og en indgående viden om afstressende terapiformer sammensmeltes til din fordel.

Afstressende massage med 100% tilfredshedsgaranti

Stilhed, ro, og dybdegående massagestrøg er hvad der venter dig hos os – vi garanterer en fuldstændig afstresning. Det er din tryghed for en pause fra hverdagens jag.

Med vores 100% tilfredshedsgaranti, har du intet at bekymre dig om. Hos os oplever du kun de mest kvalificerede massører, som er eksperter i at forløse spændinger og fremme en afslappende tilstand. Vores løfte til dig er en beroligende oplevelse, der overgår dine forventninger – hver gang.

Massage gavekort til en afslappende massage

Giv den ultimative gave til velvære med et gavekort til en afstressende massage – den perfekte opskrift på dyb ro og fornyet energi.

  1. Personligt Tilpasset: Et gavekort muliggør en skræddersyet oplevelse, hvor den heldige modtager selv vælger typen af afstressende massage.
  2. Fleksibel Anvendelse: Gavekortet kan benyttes, når det passer ind i den travle kalender, uden udløbsdato presset.
  3. Umiddelbar Effekt: Med et gavekort til massage indbyder du til øjeblikkelig afspænding og bidrager til langvarig sundhed og velvære.
  4. Sund Investering: En afstressende massage er ikke blot en luksus, det er en investering i personlig sundhed og livskvalitet.

Fremragende
5.0
Baseret på 585 anmeldelser
John H.
John H.
Super god service og behandling
Vibeke og Jannik Haahr A.
Vibeke og Jannik Haahr A.
Endnu en gang, virkelig god massage. Carina er meget dygtig til at finde de steder, der skal have ekstra opmærksomhed. Jeg kommer igen 🙂 Vibeke
Poul Hoffmann S.
Poul Hoffmann S.
God massage. Gik lettet derfra.
js_loader

Prisliste Afslappende massage

Uddannelse, behandling og lokation er individuelt og det samme er priserne. Nedenfor finder du en fra. pris på 30, 60 & 90 min. Klik her hvis du ønsker at se prisen hos en specifik behandler.

  • 30 min. priser fra 295,-
  • 60 min. priser fra 445,-
  • 90 min. priser fra 595,-

FAQ Afstressende massage

En afstressende massage er en terapeutisk behandling, der bruger blide strøg og tryk på nøglepunkter for at lindre stress og spændinger i kroppen og fremme afslapning og velvære.

En afstressende massage virker ved at stimulere kroppens systemer, sænke stresshormonniveauerne og øge udskillelsen af neurotransmittere, der bidrager til følelsen af velvære. Den beroliger sindet, løsner muskelspændinger og skaber en dyb og grundlæggende ro i kroppen.

Fordelene ved en afstressende massage inkluderer reduceret stressniveau, forbedret søvn, øget koncentration, stærkere immunforsvar og forbedret blodcirkulation. Den hjælper også med at genoprette forbindelsen mellem krop og sind og giver værktøjer til at tackle livets udfordringer med fornyet kraft og klarhed.

En afstressende massage virker direkte ind på nervesystemet og hjælper med at nedsætte hjertefrekvensen, sænke blodtrykket og stimulere det beroligende nervesystem. Den mindsker også niveauerne af stresshormonet kortisol og øger udskillelsen af neurotransmittere, der fremmer afslapning og trivsel.

Du kan nemt bestille en afstressende massage ved at klikke på linket her: Book tid. Vi tilbyder afslappende massager i hele Danmark.

Kontakt os hos Zency

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Gravidmassage

Gravidmassage

Svensk Massage af uddannede massører

Antebrachium

Kropsterapi

Kropsterapi

Svensk Massage af uddannede massører

Brachium 

Oliemassage

Oliemassage

Svensk Massage af uddannede massører

Caudal 

Svensk Massage af uddannede massører

Collum 

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Picture of Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler