Holstebro >> Skjern

Massage i Skjern

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Behandlingspriser i Skjern

Lille behandling

30 minutter
295 kr fra pris
  • Opfølgende behandling
  • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
  • Let massage til at sænke stressniveauet
  • Koncentreret fokus på skade

Almindelig behandling

60 minutter
495 kr fra pris
  • Hovedpine og migræne
  • Smerter/ hold i nakke og ryg
  • Lændesmerter og iskiassmerter
  • Fibersprængninger m.m.
Favorit

Luksus behandling

90 minutter
600 kr fra pris
  • Helkropsbehandling specifikt fokus
  • Behandling af flere problematikker
  • Behandling af tilbagevendende smerter
  • Forbyggende og restituerende

Mød din behandler

Vi åbner snart

Fremragende
5.0
Baseret på 585 anmeldelser
John H.
John H.
Super god service og behandling
Vibeke og Jannik Haahr A.
Vibeke og Jannik Haahr A.
Endnu en gang, virkelig god massage. Carina er meget dygtig til at finde de steder, der skal have ekstra opmærksomhed. Jeg kommer igen 🙂 Vibeke
Poul Hoffmann S.
Poul Hoffmann S.
God massage. Gik lettet derfra.
js_loader

FAQ Massage i Skjern

En professionel massage kan hjælpe med at løsne muskelspændinger, reducere smerte, forbedre blodcirkulationen og fremme afslapning og velvære.

Massage kan målrettet arbejde på dybere muskellag, lindre spændinger og fremme helingsprocessen ved at øge blodcirkulationen og reducere inflammation.

Ja, massage kan reducere spændinger i muskulaturen, der ofte forårsager eller forværrer hovedpine og migræne.

Zency tilbyder professionelle massagebehandlinger med 100% kvalitetsgaranti. Vores behandlinger er designet til at opfylde dine forventninger og behov.

En behandling koster 295,- for 30 min. 60 min. koster 495,- og 90 min. koster 600,-.

Ja, vi tilbyder fleksible og akutte åbningstider. Kontakt os for at høre om mulighederne for en akut tid. Klik her for at se de nuværende ledige og akutte tider.

Ved at booke en massage hos os får du en personlig behandling tilpasset dine specifikke smerter og behov, samt en tilfredshedsgaranti for at sikre din velvære og tilfredshed.

Vi forstår, at planer kan ændre sig. Vi beder om, at du giver os besked mindst 24 timer før din aftalte tid, hvis du skal afbestille eller ombooke din behandling.

I en travl hverdag kan muskulære spændinger nemt blive overset. Pludseligt står man med vedvarende smerter, der begrænser livskvaliteten.

Har du brug for en afstressende pause? En professionel massage fra en uddannet massør kan være nøglen til at løse op spændinger og reducere smerte. I Skjern tilbydes der terapeutiske massagebehandlinger, der ikke blot sigter mod at afhjælpe øjeblikkelige smerter, men også arbejder på at forebygge fremtidige muskulære problemer, så du kan genfinde din bevægelsesfrihed og glæde ved livet.

Massagebehandlinger i Skjern

Find roen og balance i kroppen med en dybdegående massage i Skjern. En uddannet massør står klar til at møde dine behov for muskelafspænding og smertelindring. En professionel tilgang sikrer en behandling, der er tilpasset netop din krop.

Med ægte håndværk og forståelse for kroppens anatomi tilbyder vi massage, der går længere end det overfladiske. Hver bevægelse er målrettet mod at fremme heling og velvære, uanset om du døjer med kroniske smerter eller søger restitution efter fysisk aktivitet. Det er terapi for krop og sjæl, udført med omtanke.

Invester i dit velbefindende; book en tid hos en massør i Skjern, og oplev den forskel, kvalificeret fagpersonale kan gøre, når det gælder din muskulære sundhed.

Dybdegående behandling af muskelsmerter

Muskelsmerter kan være invalidende og nedsætte livskvaliteten. En kvalitativ dybdemassage fokuserer på de dybere muskellag, hvor kroniske spændinger ofte huserer, og sætter gang i helingsprocessen.

Baseret på en grundig forståelse af anatomiske strukturer, anvender en professionel massør i Skjern teknikker som triggerpunktmassage og fasciebehandling for målrettet at afhjælpe smerte og genoprette mobilitet. Dette skaber fundamentet for en varig bedring.

Gennem en individualiseret tilgang vurderer massøren præcist, hvor og hvordan behandlingen kan optimeres. Uanset om årsagen er sportsskader, overbelastning eller arbejdsrelateret stress, udformes et behandlingsforløb, der tilgodeser dine specifikke ønsker og behov. Nyd godt af den helbredende kraft hos en uddannet massør.

Massage mod hovedpine og migræne

Migræne og hovedpine kan ofte forårsages eller forværres af spændinger i muskulaturen, specielt i nakke og skuldre.

  • Direkte muskelafspænding reducerer det pres, der kan bidrage til hovedpine.
  • Øget blodcirkulation kan fremme udskillelsen af affaldsstoffer, der kan være ansvarlige for smerte.
  • Mindsket stressniveau gennem afslapning kan bryde den onde cirkel af hovedpine.
  • Forbedret søvnkvalitet opnås ofte efter massage, hvilket kan mindske forekomsten af migræne.

En uddannet massør i Skjern kan identificere og behandle de spændinger, der kan udløse hovedpine.

At integrere massage i din rutine kan være en naturlig og helhedsorienteret metode til at forebygge og behandle hovedpine samt migræne.

Massage af hælspore i Skjern

Mange oplever over tid en skarp smerte under hælen, et symptom på hælspore. I Skjern tilbyder vi specialiseret massage, der hjælper med at lindre smerterne og forbedre mobiliteten. Vores uddannede massør har erfaring med at identificere og behandle de muskelgrupper, der er relateret til denne lidelse.

En skånsom, men effektiv tilgang er nødvendig for at behandle hælspore. Med en blanding af dybdevirkende teknikker og blide stræk, kan massage være en værdifuld del af din bedringsproces. Behandlingen øger blodgennemstrømningen og kan reducere inflammation, hvilket er afgørende for heling.

Ved at kombinere massage med eventuel rådgivning om skoindlæg og øvelser, kan vi skræddersy en behandlingsstrategi, som ikke kun fokuserer på smertelindring, men også på at forebygge fremtidige problemer. Det er vores mål at give dig de bedst mulige forudsætninger for at vende tilbage til en hverdag uden smerter.

Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med at overvinde deres hælsporer gennem målrettet massage. Med en kombination af ekspertviden og nænsomme håndgreb, bidrager vi til at skabe en positiv ændring. Vores tilgang er holistisk, og vi tror på, at et veludført massageforløb kan være nøglen til en smertefri dagligdag. Lad os hjælpe dig med at tage skridtet væk fra smerterne og mod et liv i balance.

Massage mod smerter og hold i nakke og ryg

Muskelinfiltrationer og spændinger i nakke- og rygregionen kan være hæmmende i dagligdagen. En uddannet massør kan adressere disse problemer med nøje tilpasset behandling.

  1. Først finder vi de nøjagtige smertepunkter, hvorefter en passende massageform vælges.
  2. Anvendelse af forskellige massageteknikker såsom dyb vævsmassage eller triggerpunktbehandling for at løsne op for spændingerne.
  3. Indarbejdelse af stræk og mobilisering, som hjælper med at forbedre fleksibiliteten og mindske stivheden.
  4. Personlig vejledning i ergonomiske justeringer for at forebygge yderligere ubehag.Regelmæssig massage kan afhjælpe smerter og bidrage til et bedre bevægelsesmønster.

Med vores ekspertise guide vi dig trygt gennem et forløb, der skaber velvære og justerer kroppens naturlige balance.

Massage af lænde- og iskiassmerter

Lændesmerter og irritation af iskiasnerven kan være invaliderende og påvirke din evne til at udføre almindelige dagligdagsaktiviteter. Med en specialiseret massage kan vi målrettet mindske dine smerter og forbedre din bevægelse.

Når iskiasnerven er påvirket, kan symptomerne stråle nedad benet. Professionel massage kan ofte give en mærkbar lindring af disse smerter.

Gennem en kombination af teknikker såsom dybdegående massage, olie massage, triggerpunktsbehandling og myofascial frigørelse arbejder vi på at afspænde musklerne i lænderegionen. Dette kan reducere trykket på iskiasnerven og dermed lindre symptomerne.

Vi tror på en helhedsorienteret tilgang, hvor massage kombineres med rådgivning om øvelser og kropsholdning, for at sikre langsigtede resultater. Vores mål er at du oplever en vedvarende forbedring, og at smertelindringen ikke kun er midlertidig, men leder til en mere stabil og smertefri tilstand. Vi står klar til at støtte dig på vejen mod øget livskvalitet.

Massage af fibersprængninger i Skjern

Fibersprængninger opstår, når muskelfibre overstrækkes eller rives over, hvilket resulterer i smerte og nedsat funktion. I Skjern tilbydes kvalificeret massagebehandling, der er tilpasset denne type skade og som understøtter helingsprocessen.

  • Blide stræk: For at øge fleksibiliteten og mindske spændinger.
  • Blid muskelmanipulation: For at fremme blodcirkulationen og dermed heling.
  • Kold- og varmeterapi: Hjælper med at dæmpe hævelse og stimulerer blodgennemstrømningen.
  • Triggerpunktbehandling: Aflaster smerten ved at fokusere på specifikke ømme punkter.

Nøglen til effektiv behandling er tidlig intervention. Jo hurtigere behandlingen påbegyndes, desto bedre kan vi fremme en hurtig og sund genopretning.

En autoriseret massør vil ved første konsultation foretage en grundig vurdering af skadens omfang og udarbejde en behandlingsplan. Denne tilgang sikrer, at hver behandling er målrettet og sikrer optimal healing af din fibersprængning.

Hvordan virker professionel massage?

Professionel fysiurgisk massage virker ved at påvirke kroppens bløde væv, herunder muskler, sener og bindevæv, for at fremme afslapning og reducere spændinger. Når en uddannet massør anvender forskellige teknikker, såsom dybdevirkende strøg, æltning og tryk, stimuleres blodgennemstrømningen, hvilket hjælper med at udskille affaldsstoffer og nærer vævet. Igennem den forbedrede cirkulation og løsning af muskelspændinger kan kroppen bedre helbrede og genoprette sin balance.

Kernen i massagebehandlingen ligger i dens evne til at sætte gang i kroppens egne helende processer. Dette inkluderer lindring af smerte, nedsættelse af inflammation og fremme af velvære. De terapeutiske effekter af massage er ikke kun fysiske, men også mentale, da det bidrager til at mindske stress og fremkalde en følelse af ro.

Individuelt tilpassede massagebehandlinger

Muskelsmerter og spændinger er så individuelle som personer selv. Derfor leverer vi massagebehandlinger, der er nøje tilpasset den enkeltes behov og helbredstilstand. Det sikrer, at du som klient får mest muligt ud af hver enkelt session.

Vores kompetente massører har et indgående kendskab til kroppens anatomi og varierede behandlingsmetoder. Det muliggør en præcis identifikation af problemområder og en effektiv indsats, hvor det gør mest gavn. Uanset om det er en let afstressende massage eller en mere intensiv behandling af dybereliggende muskelspændinger, skræddersyes behandlingen til dig.

Ved første besøg foretager vi en grundig samtale for at kortlægge dine specifikke smerter og behov. Her tager vi hensyn til alt fra daglige aktiviteter til tidligere skader, for at sammensætte den optimale behandlingsplan for netop dig.

Vores mål er, at du forlader klinikken med en følelse af lettelse og fornyet energi. Vi ved, at den rigtige massage kan gøre underværker for både krop og sjæl, og vi er dedikerede til at tilbyde den højest mulige standard af behandling. Regelbunden massage fremmer dit velvære og hjælper med at holde muskulære problemer i skak.

Effektive resultater og tilfredse kunder

Når muskulære smerter påvirker din hverdag, kan en uddannet massør i Skjern gøre en markant forskel. Vores klienter oplever hurtig lindring og forbedring af deres muskulære tilstande, hvilket vidner om behandlingernes effektivitet.

Vi modtager ofte positiv feedback fra glade kunder. Beviset på vores arbejdes værdi ses i deres tilfredshed og fortsatte loyalitet.

Kvalificeret og målrettet massage arbejder dybt i vævet for at løsne op for spændinger, fremme blodcirkulation og understøtte helingsprocesser. Det er ikke kun en midlertidig lindring – det er en investering i langvarig sundhed og velvære.

Den individuelle tilgang til hver klient sikrer, at behandlingen ikke kun adresserer symptomerne, men også bidrager til at forebygge fremtidige problemer. Gennem vores ekspertise skaber vi resultater, som holder i længden – det er vores løfte om “velvære” materialiseret gennem kvalitetsbehandlinger.

Book din massagebehandling i Skjern

Oplever du muskulære smerter, der forhindrer dig i at nyde hverdagens glæder fuldt ud? Hos os kan du booke en professionel massage-behandling, der er skræddersyet til netop dine behov. Vores uddannede massører i Skjern har en dyb forståelse for kroppens anatomi og de teknikker, der mest effektivt løsner op for spændinger og ubehag. Vi er her for at sikre, at du får den nødvendige lindring og velvære, som din krop fortjener.

Tag skridtet mod en bedre tilværelse med færre smerter og bedre bevægelsesfrihed. Gennem en kombination af manuelle behandlinger og dybdegående massage tilbyder vi en helhedsorienteret tilgang, som adresserer den underliggende årsag til muskelsmerter. Tilrettelæg din første session i dag og mærk forskellen, når kroppens potentiale for selvheling aktiveres gennem professionelle hænder. Din rejse mod en smertefri hverdag starter her i hjertet af Skjern.

Book med 100% tilfredshedsgaranti

Hos os får du den tryghed, der kommer med en tilfredshedsgaranti, når du booker tid til massage. Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores behandlinger, at vi garanterer fuld tilfredshed eller en ny behandling på vores regning.

Du kan derfor trygt lade os tage hånd om dine muskelsmerter. Vores fokus er din velvære og tilfredshed.

Vores uddannede massører er eksperter i at identificere og behandle særlige problemområder. Vi arbejder målrettet med din krop, for at du opnår den bedste effekt af behandlingen.

Når du booker en massage hos os, er du sikret en personlig behandling til fair priser. Vi tager udgangspunkt i dine specifikke smerter og behov. Vi lytter til dig og tilpasser vores teknikker for det bedst mulige resultat.

Vores forpligtelse til kvalitet sikrer, at du forlader vores klinik med en følelse af fornyet energi og uden de smerter, der tidligere belastede din hverdag. Vi er forpligtede til at gøre en forskel for dit velvære.

Tøv ikke med at bestille en tid – vores 100% tilfredshedsgaranti er din sikkerhed for, at din behandling bliver præcis så effektiv, som du har behov for. Oplev en service, hvor din tilfredshed altid er i fokus.

Book et massage gavekort til Zency Skjern

Glæd en du holder af med en omsorgsfuld gestus i form af et massage gavekort til Zency Skjern. Et gavekort er den perfekte måde at vise omtanke og sørge for, at en du holder af kan nyde de helbredende fordele af professionel massage.

Mennesker er forskellige, og det samme er vores behov for at koble fra og slappe af. Med et massage gavekort giver du ikke kun en stund med dyb afslapning, men også en oplevelse, der kan skræddersys præcis til modtagerens personlige behov. Vores dedikerede massører sørger for, at hver behandling imødekommer individuelle præferencer og ønsker med deres ekspertise og erfaring.

Et gavekort til Zency Skjern kan indløses til et bredt udvalg af behandlinger, hvilket sikrer, at modtageren finder netop den type massage, der passer til deres situation. Om det er afspændingsmassage, sportsmassage eller en anden form for terapeutisk massage, sørger vi for at levere en behandling, der fremmer sundhed og velvære.

Giv en unik gave, der står i velværets tegn, og som vil blive husket længe efter massagens afslappende virkning har sat sine spor. Bestil et massage gavekort til Zency Skjern i dag og vær sikker på, at give en gave, der symboliserer ro, helbredelse og en dybfølt interesse for modtagerens personlige velvære. Vores professionelle og venlige massører står klar til at byde velkommen og skabe en beroligende oplevelse for en du har kær.

Kontakt os hos Zency i Skjern

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.