Massage & Fysioterapi i Thisted

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Behandlingspriser i Thisted

Lille behandling

45 minutter
495 kr fra pris
  • Opfølgende behandling
  • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
  • Let massage til at sænke stressniveauet
  • Koncentreret fokus på skade

Almindelig behandling

60 minutter
595 kr fra pris
  • Hovedpine og migræne
  • Smerter/ hold i nakke og ryg
  • Lændesmerter og iskiassmerter
  • Fibersprængninger m.m.
Favorit

Luksus behandling

90 minutter
1095 kr fra pris
  • Helkropsbehandling specifikt fokus
  • Behandling af flere problematikker
  • Behandling af tilbagevendende smerter
  • Forbyggende og restituerende

Mød din behandler

Zency Massage Thisted v. Vanessa J.

Vanessa J.

Udkørende massør

Læs om Vanessa her

Kun 495,- inkl. kørsel

Åbningstider

Mandag: 09.00 – 18.00
Tirsdag: 09.00 – 18.00
Onsdag: 09.00 – 18.00
Torsdag: 09.00 – 18.00
Fredag: 09.00 – 18.00
Lørdag: 09.00 – 18.00
Søndag: 09.00 – 18.00
Udekørende massør – 30 min. fra Thisted
Betalingsmuligheder: Kontant og Mobilepay

Book din tid her


Fremragende
5.0
Baseret på 585 anmeldelser
John H.
John H.
Super god service og behandling
Vibeke og Jannik Haahr A.
Vibeke og Jannik Haahr A.
Endnu en gang, virkelig god massage. Carina er meget dygtig til at finde de steder, der skal have ekstra opmærksomhed. Jeg kommer igen 🙂 Vibeke
Poul Hoffmann S.
Poul Hoffmann S.
God massage. Gik lettet derfra.
js_loader

FAQ Massage i Thisted

En udkørende massage er en professionel behandling, hvor massageterapeuten kommer til dit hjem i Thisted eller omegn og udfører massagen der.

En massage behandling koster 495,- for 45 min. 60 min. koster 595,- og 90 min. koster 1095,-.

Massagen tilpasses individuelt til dine ønsker og fysiske tilstand, så du får en holistisk behandling, der afhjælper muskelspændinger og understøtter din generelle sundhed og velbefindende.

Massage kan hjælpe med muskelsmerter ved at løsne op for spændinger og reducere smerter. Behandlingen tilpasses individuelt, så du får maksimal gavn og lindring.

Vores tilfredshedsgaranti betyder, at vi står indenfor kvaliteten af hver enkelt behandling og følger op efter hver session for at sikre, at dine forventninger er mødt.

Ja, du kan købe et gavekort til massagebehandlinger hos os. Tryk her for at bestille dit gavekort.

Vi forstår, at planer kan ændre sig. Vi beder om, at du giver os besked mindst 24 timer før din aftalte tid, hvis du skal afbestille eller ombooke din behandling.

Massagebehandlinger i Thisted

Når du vælger en udkørende massage i Thisted, bringer vi velvære direkte til dit hjem. Med en professionel tilgang tilpasser vi hver session til dine personlige ønsker og fysiske tilstand, hvilket sikrer en holistisk behandling, der ikke bare afhjælper dine muskelspændinger, men også understøtter din generelle sundhed og velbefindende.

Vores mobile massageterapeuter er udstyret med alt nødvendigt for at skabe en afslappende atmosfære i dit eget hjem. Du kan forvente en nænsom og dybdegående massage, der effektivt reducerer stress, øger blodcirkulationen og fremmer heling af både krop og sind.

Dybdegående behandling af muskelsmerter

Hvis du oplever muskelsmerter, kan en fagligt dygtig massageterapeut yde en dybdegående massage. Dette er målrettet mod at løsne op for spændinger og reducere smerter. Behandlingen tilpasses individuelt, så du får maksimal gavn og lindring.

Vores terapeuter bruger avancerede teknikker for at nå ind til de dybere lag af muskulaturen. Det kan virke forebyggende mod kroniske smerte-tilstande og bidrage til øget mobilitet. Vi forstår vigtigheden af en helhedsorienteret tilgang til smertelindring og afslapning.

Investér i dit velvære med en professionel hjemmemassage: det gør ikke alene underværker for dine muskelsmerter, men styrker også din krops naturlige helbredelsesprocesser. Vores terapeuter sikrer en tryg og restituerende oplevelse lige ved dit dørtrin. Lad os hjælpe dig mod en smertefri hverdag.

Massage mod hovedpine og migræne

Hovedpine og migræne er ofte en invaliderende tilstand, der kan forstyrre hverdagens gøremål. Med professionel massage som behandling, kan du opnå mærkbar lindring.

En målrettet behandling adresserer de spændinger, der bidrager til hovedpinen. Dette skaber rum for afspænding og velvære.

Ved jævnlig massage kan du reducere hyppigheden og intensiteten af hovedpine og migræne. Den terapeutiske behandling hjælper med at løsne muskelspændinger omkring nakke og skuldre, som kan være udløsende faktorer.

Som din professionelle partner i kampen mod hovedpine og migræne, forpligter vi os til at yde en behandling, der ikke blot fokuserer på at lindre symptomerne på kort sigt, men også arbejder med at forebygge fremtidige anfald. Gennem en kombination af trykpunktsmassage og afslappende teknikker, stræber vi efter at skabe en varig effekt, der kan øge din livskvalitet betydeligt.

Massage af hælspore i Thisted

Hælspore er en udbredt årsag til hælssmerter.

Det specialiserede massageforløb vi tilbyder, går grundigt til værks. En omhyggelig analyse af fodens tilstand er startpunktet, hvorfra den rette massagestrategi kan foretages. Ved brug af forskellige massageteknikker bliver det muligt at mindske inflammationen og smerten forbundet med hælspore, så du kan vende tilbage til en hverdag uden smerter.

En udkørende massageterapeut tilbyder fleksibilitet og komfort – du behøver ikke bekymre dig om transport og ventetid. Ved at modtage terapeutiske massagebehandlinger i dit eget hjem, kan du slappe helt af og få mest muligt ud af hver enkel session.

Vores team af erfarne massører opdaterer løbende deres viden og teknikker i tråd med de nyeste forskningsresultater gennem en fysiurgisk massage tilgang. Ved at integrere denne nyeste viden i vores behandlinger, sikres du den mest effektive lindring af dine hælsporesymptomer. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå en varig forbedring af din fods sundhed.

Massage mod smerter og hold i nakke og ryg

Skånsomme men effektive massageteknikker anvendes for at løsne op for spændingerne i nakke og ryg. En dybtgående muskelmassage kan være løsningen for at opnå en mærkbar lindring af smerter og gener. Med en målrettet tilgang formår vi at identificere og bearbejde de specifikke problemområder, som giver anledning til smerter og ubehag.

Vedvarende smerter kræver en helhedsorienteret tilgang til behandlingen. Ud over massagen kan der gives råd om øvelser og ergonomiske justeringer, som understøtter helingsprocessen og forebygger fremtidige gener. Målet er ikke blot at yde midlertidig lindring, men at skabe fundamentet for en bedre kropsholdning og øget velvære.

At investere i sin krop er afgørende, især når det kommer til nakke og ryg, som har stor betydning for den generelle livskvalitet. Gennem regelmæssig massage og opmærksomhed på kroppens signaler, kan mange smerterelaterede problemer forebygges eller afhjælpes effektivt.

Massage af lænde- og iskiassmerter

Lændesmerter og iskiasproblemer kan være ekstremt hæmmende i dagligdagen. De rette massagegreb kan bidrage signifikant til lindring og heling.

En kvalificeret massør vil med faglig indsigt og specifikke teknikker kunne adressere smerteårsagerne direkte i lænderegionen og langs iskiasnervens forløb, hvilket fremmer helingsprocessen.

Behandlingen tilpasses nøje efter den enkeltes behov, og gennem en kombination af dybdevirkende massage og blide stræk kan spændinger i musklerne omkring lænd og iskias nerve løsnes effektivt.

Massage af fibersprængninger

Fibersprængninger kan være yderst smertefulde og kræver en skånsom, men effektiv behandling til at fremme helingen. En professionel massør har den rette viden til at behandle denne type skade.

Massagen øger blodgennemstrømningen og hjælper med at løsne op for spændinger. Dette er essentielt for reparationen af de beskadigede fibre.

Ved at anvende massage direkte på og omkring det skadede område, kan man støtte kroppens naturlige helingsproces. En dybdegående massage vil både afhjælpe smerte og fremme en hurtigere genoptræning, såfremt teknikken udføres korrekt og med omtanke for det skadede væv.

En udkørende massør tilbyder den nødvendige behandling i komfortable og kendte omgivelser, hvilket kan være afgørende for en effektiv heling og tilbagevenden til hverdagens aktiviteter.

Udkørende massage i Thisted og omegn

Med udkørende massage i Thisted tilbyder vi en personlig og professionel behandling direkte i dit hjem. Når hverdagen presser på, og tiden er knap, kan det være en stor fordel at kunne modtage massage, uden at skulle forlade dit vante miljø. Vores erfarne massører kommer til dig med det nødvendige udstyr og en dyb forståelse for individuelle behov og ønsker, så du kan opnå den bedste effekt af behandlingen.

Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet og tilpasser hver session til den enkeltes tilstand og tidsplan. Vores mål er at levere en helende oplevelse, som ikke alene reducerer muskelspændinger og stress, men som også styrker dit velvære og generelle sundhed. Sidste ende er din komfort vores topprioritet, og det opnår vi ved at komme til dit personlige rum i Thisted og omegn.

Fordele ved en behandling i hjemmet

At modtage massage i hjemmet er både behageligt og bekvemt, og fjerner stresset ved at skulle planlægge transport.

  • Komforten i eget hjem øger afslapningen og effekten af massagen
  • Besparelse af tid da transport frem og tilbage undgås
  • Fleksibilitet i tidsplanlægning gør det lettere at indpasse behandlingen i en travl hverdag
  • Privatliv og ro til at nyde behandlingen uden afbrydelser
  • Personlig tilpasning af behandlingen da terapeuten kan fornemme hjemmets atmosfære

Når massagen foregår i dit hjemlige miljø, skabes der en tryghedsfølelse, som kan fremme helingsprocessen.

Massørens fulde fokus og ekspertise sikrer dig en professionel behandling, der er skræddersyet til dine behov.

Fysioterapi i Thisted

Fysioterapi er en vital disciplin for sundhed og velvære, som fokuserer på kroppens funktion og bevægelse. Ved hjemmebesøg i Thisted tilbydes personlig og målrettet behandling, der matcher dine specifikke udfordringer og behov.

Tilbyder effektiv lindring og genoptræning direkte i dit private hjem. Behandling hvor det passer dig, når det passer dig.

En fysioterapeut kan vurdere og behandle muskuloskeletale problemer, øge bevægelighed og nedbringe smerter. Præcis diagnosering og effektive teknikker (såsom manuel terapi og øvelser) sikrer fremskridt.

Behandlingen tilpasses individuelt, med teknikker der respekterer kroppens nuværende tilstand. Tæt samarbejde med dig for at opnå de bedste resultater, samtidig med at øge din forståelse for egen krop.

Ved hjemmebehandling slipper du for transporttid, har adgang til dine egne hjælpemidler og befinder dig, hvor du føler dig mest afslappet. Fysioterapien bliver en integreret del af din hverdag, hvilket kan fremme en hurtigere genoptræning.

Vores fysioterapeuter er dedikerede til at hjælpe dig tilbage til aktivitet og velvære. Gennem ekspertise og empatisk tilgang skabes der grundlag for en tryg og fremadrettet rehabiliteringsproces.

Book din massagebehandling i Thisted

Få professionel massagebehandling lige ved din hoveddør. Vi forstår, at en stresset hverdag kan efterlade dig med ømme muskler og træt krop; derfor bringer vi behandlingen hjem til dig gennem attraktive åbningstider. Dette sikrer at, du kan slappe fuldstændigt af i trygge og kendte omgivelser. Vores erfarne massører kommer til dig i Thisted med alt det nødvendige udstyr for at tilbyde en grundig og helbredende session.

Hvert trætte muskelfiber fortjener opmærksomhed, og med vores mobile massage er det nemt at planlægge og modtage dette uden at skulle forlade hjemmets komfort. Vi tilbyder et spektrum af massagebehandlinger, som kan tilpasses dine specifikke behov, uanset om det er for afslapning, genoptræning eller for at lindre kroniske smerter. Book nemt din næste behandling hos os, og oplev fordelene ved professionel massage i dit eget hjem. Book din tid til massage i Thisted her.

Book en massagebehandling med 100% tilfredshedsgaranti

Vi står indenfor kvaliteten af hver enkelt behandling og tilbyder fuld tilfredshedsgaranti. Du kan booke din massage med tryghed i visheden om, at din oplevelse og velvære er vores højeste prioritet.

  • Personligt tilpasset: Hver behandling tilpasses individuelt efter dine behov og helbredstilstand.
  • Udkørende service: Vores massører ankommer til din adresse i Thisted med alt det nødvendige udstyr.
  • Fleksibel booking: Aftal en tid, der passer ind i din kalender, for maksimal bekvemmelighed.
  • Kvalificerede massører: Vores team består af erfarne og uddannede terapeuter.
  • Helende hånd: Vores behandlinger er designet til at fremme både fysisk og mentalt velvære.

Din tilfredshed er essentiel, og vi følger op efter hver session for at sikre, at dine forventninger er mødt.

Hos os er en aftale mere end blot en booking; det er starten på en rejse mod dybdegående afslapning og fornyet energi.

Bestil et massage gavekort til Zency Thisted

Giv en gave, der oser af omtanke og wellness, med et massage gavekort til Zency Thisted. Perfekt til enhver anledning, gavekortet kan benyttes til at booke en valgfri professionel massage behandling hjemme i ro og mag.

Fleksibiliteten med et gavekort – modtageren vælger selv tidspunktet.

Gavekortet er let at bestille og kommer med mulighed for personlig hilsen. Det tilføjer en personlig touch, som gør din gave endnu mere speciel.

Den heldige modtager får en luksuriøs oplevelse med professionelle behandlere, der bringer spa-følelsen hjem til deres egen stue.

Vores gavekort er den ideelle løsning, når du vil forkæle en nær ven, et familiemedlem eller måske som en opmærksomhed til en hjælpsom kollega. Kom let med i tankerne hos nogen, du holder af med en gave, der viser sand værdsættelse og omsorg.

Bestil et gavekort i dag, og vær sikker på at give velvære, der varer ved. Med Zency Thisted er du i gode hænder, og vi glæder os til at hjælpe dine kære med at opnå dyb afslapning og velvære.

Kontakt os hos Zency i Thisted

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.