Uddannet Massør Anders N.

Zency massage Ringsted - Anders Nielsen uddannet Fysiurgisk massør

Relevante uddannelser: 

Mit navn er Anders N., og jeg er en lægeeksamineret fysiurgisk massør med en passion for at fremme sundhed og velvære gennem massagebehandlinger. Jeg har en omfattende baggrund i fysiurgisk massage og en lang historie med at hjælpe mine klienter med at opnå smertelindring og øget livskvalitet.

Mine kvalifikationer: Jeg er stolt af at have gennemført massøruddannelse. Jeg har specialiseret mig i en bred vifte af behandlinger. Mine ekspertområder omfatter fysiurgisk massage, sportsmassage, wellnessmassage, bindevævsmassage, dybdegående massage, triggerpunkt massage.

Lindring af muskulære problemer: Jeg har hjulpet utallige klienter med at finde lindring fra forskellige muskulære problemer, herunder hovedpine og migræne, hælspore, smerter og spændinger i nakke og ryg, lænde- og iskiassmerter, fibersprængninger, skuldersmerter inklusive frossen skulder, knæsmerter samt lindring af stresssymptomer. Min tilgang til behandlinger er baseret på evidensbaserede metoder, der har vist sig at være effektive, og jeg tilpasser mine behandlinger for at imødekomme dine individuelle behov.

Min tilgang til behandlinger: Jeg tror på at skabe en tryg og professionel atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde godt af mine behandlinger. Jeg lægger stor vægt på at lytte til mine klienter og arbejde sammen med dem for at udvikle en behandlingsplan, der passer til deres specifikke mål og behov. Min personlighed er venlig og imødekommende, og jeg stræber efter at sikre, at hver behandling er en positiv oplevelse for mine klienter.

Hvis du søger en kvalificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør i Ringsted, er jeg her for at hjælpe dig med at opnå dit bedste helbred og velvære.

Zency massage Ringsted - Anders Nielsen uddannet Fysiurgisk massør

Anders N.

5/5

4,9 Stjerner

Relevante uddannelser: 

Uddannet Massør Anders N.

Mit navn er Anders, og jeg er en lægeeksamineret fysiurgisk massør med en passion for at fremme sundhed og velvære gennem massagebehandlinger. Jeg har en omfattende baggrund i fysiurgisk massage og en lang historie med at hjælpe mine klienter med at opnå smertelindring og øget livskvalitet.

Mine kvalifikationer: Jeg er stolt af at have opnået en lægeeksamineret fysiurgisk massør-uddannelse, hvilket betyder, at jeg har den nødvendige viden og færdigheder til at tilbyde en bred vifte af specialiserede massagebehandlinger. Mine ekspertområder omfatter fysiurgisk massage, sportsmassage, wellnessmassage, bindevævsmassage, dybdegående massage, gravidmassage og triggerpunkt massage.

Lindring af muskulære problemer: Jeg har hjulpet utallige klienter med at finde lindring fra forskellige muskulære problemer, herunder hovedpine og migræne, hælspore, smerter og spændinger i nakke og ryg, lænde- og iskiassmerter, fibersprængninger, skuldersmerter inklusive frossen skulder, knæsmerter samt lindring af stresssymptomer. Min tilgang til behandlinger er baseret på evidensbaserede metoder, der har vist sig at være effektive, og jeg tilpasser mine behandlinger for at imødekomme dine individuelle behov.

Min tilgang til behandlinger: Jeg tror på at skabe en tryg og professionel atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde godt af mine behandlinger. Jeg lægger stor vægt på at lytte til mine klienter og arbejde sammen med dem for at udvikle en behandlingsplan, der passer til deres specifikke mål og behov. Min personlighed er venlig og imødekommende, og jeg stræber efter at sikre, at hver behandling er en positiv oplevelse for mine klienter.

Hvis du søger en kvalificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør i Ringsted, er jeg her for at hjælpe dig med at opnå dit bedste helbred og velvære.

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider.
Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet behandler

Alle vores massører er lokale kvalitetssikrede massører med uddannelsesrelevant uddannelse.

Det er din garanti for en effektiv behandling der gør en forskel. Find en behandler nær dig.

Adresse & åbningstider

Anders N.
Indehaver & Uddannet behandler

Sjællandsgade 21,
4100 Ringsted 

Telefon: +45 7060 5900

Betalingsmuligheder: Kontant & MobilePay
Der er gratis parkering ved klinikken

Mandag: 11.00 – 19.00
 Tirsdag: 11.00 – 21.00
Onsdag: 11.00 – 21.00
Torsdag: 10-13
Fredag: 10-14
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Book din tid her


Fremragende
5.0
Baseret på 591 anmeldelser
Nor A.
Nor A.
Min mand fik massage fra Josh. Han var så glad for det. Han sagde at Josh lyttede til hvad han sagde og mærkede efter hans krop og derefter skræddersyet han en massage lige til ham. Kan klart anbefales:)
Bjarne H.
Bjarne H.
Rigtig god behandling af Mariia i trygge og behagelige omgivelser – vil helt klart anbefale Mariia til andre👍
Dorthe A.
Dorthe A.
Wau en god oplevelse.Den bedste massage/ behandling jeg længe har fået.Gik i dybdenFokuseret og dedikeret behandler.Kan varmt anbefalesDe bedste hilsner Dorthe
js_loader